En månad kvar

Nu är det en månad kvar till beräknad fölning för Blomman.
Hon hade förvärkar i söndags men har inte riktigt släppt någon mjölk så hon är (skönt nog) inte redo än.
Men rund har hon blivit! Stackars tös...
Har precis öppnat å skummat igenom tentan som släpptes kl 8. Har tills nästa vecka på fredag på mig men kände att det kunde vara skönt att ha kommit igång lite inför nästa vecka. Ska sitta en stund till å läsa innan jag ska träffa en nära vän å äta lunch!
Kan tillägga att jag har jeans på mig för första gången på en vecka å idag skaver dom inte lika mycket som sist, skönt :) !!
Vågen visade sist att jag hade gått upp 0,5 kg igen men måtten bli iaf bättre, det blir väl så när jag samtidigt tränar och bygger hela tiden upp nya muskler. så det blir till att lita på måtten å jeansen i stället. Dumt att stirra sig blind på vågen.
Funderar vad som har hänt sen sist.. :) men det är nog inte så mycket. Dagarna rullar på med plugg,hästar å träning i olika former. Köpte en stegräknare igår då jag tänkt börja skriva upp hur mycket jag går varje dag. Skriver ju sedan innan matdagbok men har nu lagt till träning i den. Där skriver jag upp vad för slags träning jag har gjort och ungefär tid. Har också fått iordning på min iphone som jag köpte tidigt i höstas, köpte ju den låst och den gick oturligt nog inte att låsa upp försen nu. Så nu laddar jag ner appar för fullt, gud det finns ju mängder. Både roliga spel å bra-appar. Hittade massor med träningsövningar men även tips på kost :)
Tillbaka till tentan!
Hoppas ni får en bra hel å valborg om jag inte bloggar innan dess!


Blomman

Kom på att många brukar ha gissningstävlingar om när deras barn ska födas, jag är inte med barn men mitt sto är dräktigt :)
Hon ät beräknad till i slutet på maj. Ni får gissa datum och sto eller hingst :)

 

 


Underbara helg!

Sitter ner en stund å slappnar av :)
Försöker att göra bra-att-göra saker idag! Har mockat lite i hagen, rensat i sadelkammaren och satt ut lite saker till försäljning. Har hittat lite saker som faktiskt bara skräpar och som faktiskt har kostat mig en slant att köpa! Skönt att få lite extra pengar i kassan som är oförberedda, om jag får sakerna sålda såklart :)
Har ingenting planerat varken ikväll eller i morgon, känns konstigt men ändå skönt. Försöker att göra så eftersom jag alltid brukar ha alla helger planerade i minsta detalj och jag vet hur sur och odräglig jag kan bli när schemat inte fungerar...
Strax kommer karln hem som har varit och fixat iordning båten inför sommaren.

Ha en härlig helg i det fina vädret, njut!

Mitt i seminarieuppgiften

Mitt i eller närmare slutet av seminarieuppgiften sitter jag och drömmer mig bort!

Jag vill ha en egen gårdbutik, nu!!
visst i framtiden vill jag också ha det å då i större omfång. Men nu vill jag ha en massa inredningsartiklar i ett fint litet hus med röda knutar å vita väggar inuti! Det finns så många som har det som jag har sett både på FB och andra bloggar, blir så kär!
Har ett hus över på gården, men det krävs så mycket jobb och energi att jag blir trött bara jag tänker på alla förberedelser :( Blä!

Dags att skriva klart uppgiften å sluta drömma, ska ju snart iväg på hälso-kursen!

Påskvecka

Nu så är påsken över för denna gång å en ny pluggvecka har inlets!
Min långhelg har varit toppen, först inleddes den Örebro och konsert som var jättebra! Skönt att bo på hotell å bara njuta. Vi bodde inne i centrala örebro på Elit stora hotellet (där hade vi balen).
På fredagen åkte vi och hälsade på svärföräldrarna och två gemensamma kompisar i Askersund. Skönt att för första gången på väldigt länge åka dit och inte ha särskilt bråttom utan kunde hälsa på de vi ville. Påskdagarna spenderades hemma med nära å kära å en massa mat!

Nu har som sagt en ny vecka börjat, väldigt mycket att läsa denna kurs enligt mig. Bara att kämpa på och försöka lägga upp någon strategi så att jag hinner läsa och skriva seminarieuppgiften i morgon.

Har just läst en artikel som ska analyseras till uppgiften. Det är väldigt intressant att läsa andras avhandligar och se deras upplägg. Nästa kurs som vi ska läsa är nämnligen B-uppsatsen så denna kurs är en förberedande kurs.

Sitter nu och slappar i soffan efter en heldag i Falun och ett efterlängtat zumba-pass. Har inte tränat något pass på tre veckor och det kommer kännas i morgon! Trots att jag vet att jag inte har tränat på länge kan jag inte hålla mig utan tar i lite extra ändå :)

God kväll på er :)

Tentan inlämnad

Dåså, äntligen har jag lämnat in tentan. Vet inte riktigt nöjd men har funderat i flera dagar på vad jag skulle göra för att bli nöjd men har inte lyckats. Det får helt enkelt bära eller brista. Ska väl inte tänka på att det bara är komplettering men det är oundvikligt... Började en ny kurs som jag trodde skulle börja lite lungt iaf, men hade helt fel. Hade heldag i skolan igår och tills i morgon ska vi ha gjort en seminarieuppgift på max 2 sidor plus ha läst en massa för att kunna svara på frågorna :/ jaja bara att kämpa så vi får lite långledigt :)
Längtar så tills torsdag då i åker ner till Örebro, Takida och hotellnatt :) Ska bli jätteroligt!

Ikväll har jag varit iväg och haft Perfecct Home party, helt ok resultat. Nya kunder är alltid positivt :)

Dags att kolla igenom seminarieuppgiften en gång till innan läggdags, god kväll/natt på er!

Helgen slut!

Så var denna helg och tentavecka över!
får lämna in tentan tills på onsdag men tror att jag är klar å ska nog lämna in den senare. Har bara kikat igenom den idag och vet inte riktigt om jag skylle vilja ändra på en fråga. Känner att jag har svarat på frågan men är inte riktigt nöjd. Vet bara inte hur jag ska kunna ändra den för att bli nöjd.
Idag har jag äntligen hunnit med där ridturen som jag så länge har väntat på. Det blev en lång skrittur på Albin, Anna-Lenas fjording.
Syster å jag har gått spår nu i eftermiddag, har just nu tre hundar här hemma som sussar sött. Tänk att ett så pass kort blodspår kan ta så mycket energi :) Roligt att se Ludde så glad som han verkligen är när vi har varit ut. Även ifall han inte är någon jakthund så tycker jag att spårning är någonting som alla hundar kan göra. Det kan hända någonting med dig som ägare då kan hunden leta rätt på dig och eventuellt kunna hämta hjälp.

I morgon börjar en ny kurs, det betyder att vi har kommit halvvägs av utbildningen :) Trodde aldrig att det skulle gå så här fort!

Nu väntar jag hem karln som har varit i Karlstad över helgen och spelat innebandytunering. Det har gått över förväntan för dem så jag väntar nog hem en glad men trött sambo :) Men i morgon bitti åker han vidare uppåt i landet för jobb i några dagar. Dock åker vi tillsammans ner till Örebro på torsdag för konsert och hotellvistelse :) Äntligen ska VI göra någonting tillsammans <3

Ha en bra kväll!

RSS 2.0