Försöker igen!

Eftersom flera har undrat vart jag tagit vägen försöker jag att börja blogga igen!
Just nu läser vi sociologi i skolan, både roligt å tråkigt. Rörigt med alla "gubbar"s tänk men väldigt intressant då man ofta känner igen sig i saker. Å även kan få förklarat att det kan vara naturligt att göra på ett speciellt vis. Har just skrivit klart veckans seminarieuppgift som ska vara inlämnat kl 9 i morgon. sedan ska den presenteras på seminarium i morgon. Denna kurs schema tycker jag har varit toppen! Föreläsningar mån- tis och sedan seminarium på fredagar. Då vet man hur veckorna ser ut och vet vad som ska lämnas in ( seminarieuppgift till fredagarna)
Har dock också en fältuppgift som ska göras under nästa vecka så det blir dubbelt upp då. Vi ska prata med någon på fältet om makt och sedan sammanställa det. Roligt att komma ut å hälsa på någon :)
Sedan jag bloggade sist har jag äntligen skrivit in mig på gymmet som jag så länge har tänkt göra. Skrev in mig på Må Bättre i Ludvika. Dyrare än det andra gymmet men så mycket mer gruppträningar där. Vill känna friheten att välja mellan olika pass och tider. Så igår var jag iväg på afropowerdance! Helt okej!
Fick en smärre chock när jag skrev in mig, blä vad mycket jag hade gått upp sen jag vägde mig sist ( 1 1/2 år sedan) men i januari fick man 10 kr rabatt/ kg så det blev en bra rabatt iaf!
Dags att fixa lite mat innan älsk kommer hem!
Ha det bra alla! Kram

RSS 2.0